Spöklik natt på Marinmuseum

2008-10-20

Kusliga vandringar med en mystisk vaktmästare kan alla besökare se fram emot när bröderna Mostberg bjuder in till nattliga äventyr på Marinmuseum i Karlskrona.

Kusliga vandringar med en mystisk vaktmästare kan alla besökare se fram emot när skådespelarbröderna Mostberg bjuder in till nattliga äventyr på Marinmuseum i Karlskrona.

Vad händer på ett museum nattetid? Den frågan har skådespelaren Lenny Mostberg funderat på ända sedan han var liten. Nu har han och brodern Joachim Mostberg satt ihop en pjäs som handlar om just det.
- Joachim har skrivit pjäsen som heter "Champan går igen" och som är en berättelse i gränslandet mellan de levande och döda, berättar Lenny Mostberg.

Handlingen utspelas i Marinmuseums bottenvåning bland alla saker från 1700-talet och besökarna kan förvänta en enda sak - det oförväntade.
- Man får följa med en vaktmästare som är lite speciell minst sagt, och under turen stöter man på figurer ur det förflutna, säger Lenny Mostberg.

Pjäsen spelas under fyra kvällar i november och förutom bröderna Mostberg deltar också museipedagogen Fredrik Karlsson i föreställningen.

PRESSINBJUDAN

Onsdagen den 22 oktober klockan 10.00 bjuder vi in pressen. Då berättar vi mer och ni får träffa Lenny Mostberg och Joachim Mostberg.

Välkomna!

Kontaktpersoner
Lenny Mostberg
070-930 35 81

Joakim Johansson
Joakim.johansson@maritima.se
0455-35 93 53

Till toppen